On nema Facebook? Možda je to idealan muškarac!

Neće ti se javiti na Facebook porukom, niti jednostavnim “lajkom” pokušati dati do znanja da mu se sviđaš • Zašto mu se sviđa tvoja slika? Ovakve svađe s dečkom bez društvenih mreža nećeš imati.
U DANAŠNJE je vrijeme teško pronaći osobu koja nije na nekoj društvenoj mreži, a kad ju i pronađemo, često se znamo pitati što s njom nije u redu. Ipak, postoje velike prednosti druženja s ljudima koji nisu na društvenim mrežama, a ako je u pitanju dečko koji ti se sviđa, evo nekoliko razloga zbog kojih je on bolji izbor od onih koji jesu na društvenim mrežama.

On će te nazvati

Neće ti se javiti na Facebook porukom, niti jednostavnim “lajkom” pokušati dati do znanja da mu se sviđaš. Ovaj tip će uzeti telefon i nazvati te, što znači da nećeš morati pokušavati dešifrirati što je htio reći – jer ćeš mu čuti intonaciju.

Kad je s tobom – s tobom je

Svi znamo da su društvene mreže kao droga, a najgora stvar je što je ta droga konstantno dostupna. Ako ne želiš biti s dečkom koji će usred razgovora (ili seksa) napraviti pauzu da provjeri što ima novo na Facebooku, dečko bez doticaja s društvenim mrežama je idealan izbor.

Ne traži pažnju

Barem ne toliko kao tipični korisnik društvenih mreža. Ljudi s Facebooka su navikli da se svaki njihov korak odobrava, a ako ne želiš dečka koji će napraviti scenu samo zato što nisi verbalno “lajkala” činjenicu da si je upravo natočio sok, drži se nekog tko nije opsjednut društvenim mrežama.

Nema svađa uzrokovanih društvenim mrežama

Sjećaš li se vremena prije Facebooka, kada su svađe bile ograničene na stvari koje se događaju u stvarnom životu? Toga odavno više nema, jer je svaki status nova šansa da se posvađate. Tko je onaj dečko koji te dodao za prijateljicu? Zašto mu se sviđa tvoja slika? Ovakve svađe s dečkom bez društvenih mreža nećeš imati, jer njega zanimaju samo stvarni problemi.

(index.hr)

Možda vam se svidi

Comments are closed.