Oglasio se ponovo ministar inostranih poslova BiH: Da li je Milorad Dodik osvojio 1000 maraka?

Jučer je ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak organizovao nagradnu igru na svom Facebook profilu.

“Prva osoba koja uoči zastavu Republike Srpske i zaokruži je na slici sa današnje sjednice Predsjedništva BiH, dobiće novčanu nagradu od 1000KM!! Igra počinje sad!!”, glasilo je nagradno pitanje.

Crnadak je, podsjetimo, pitanje postavio zajedno sa fotografijom jučerašnje sjednice Predsjedništva BiH, na kojoj su bili prisutni svi članovi, Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović.

Nagradu igru je prokomentarisao i predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik.

“Da je odlazeći ministar iz reda srpskog naroda Igor Crnadak malo bolje gledao vidio bi da je na njegovom reveru zastava Republike Srpske i da se, za razliku od njega, time ponosi. Pošto je zastava jasno vidljiva na mom lijevom reveru, što govore i fotografije, tražim od Crnadka da nagradu od 1.000 KM umjesto meni uplati u fond humanitarne akcije ‘S ljubavlju hrabrim srcima’. Nakon isplate, Crnadak je dužan da mi dostavi uplatnicu na uvid”, rekao je Dodik upitan da prokomentariše objavu ministra inostranih poslova BiH da će onome ko uoči zastavu Republike Srpske na fotografiji sa prve sjednice Predsedništva BiH dati nagradu u iznosu od 1.000 KM”, kazao je u svojoj reakciji Dodik.

Međutim, od para nema ništa, ako je suditi po današnjoj izjavi ministra inostranih poslova BiH.

“Hvala gospodinu Dodiku što je učestvovao u nagradnoj igri. Nažalost, nije osvojio nagradu, jer se na reveru nosi značka, a ne zastava. Igra je ispunila očekivanja, a gospodin Dodik još uvijek ima šansu da ispuni svoje obećanje. Ako bude zastava Republike Srpske istaknuta na 2. sjednici Predsjedništva, objavljujem kraj igre i uplaćujem 1.000 KM gdje god on predloži.”, napisao je Crnadak na svom Facebook profilu.

Možda vam se svidi

Leave A Reply