Oglasio se donedavni “kralj nargile”, a sada ministar u Vladi ZE-DO kantona

Arnel Isak danas je izabran za novog ministra za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona (ZDK)

Novopečeni 23-godišnji ministar u javnosti je od ranije poznat po svom YouTube kanalu “Arnel KingShisha”,a na kojem je prvenstveno predstavljao ručno izdrađene šiše (nargile).

Osim što voli nargile, Arnel je poznavalac engleskog i turskog jezika, IT komunikacija i majstor je crnog pojasa 2. dan u tekvondou. Diplomirani je ekonomista.

Nakon što su mnogi mediji u BiH i regionu objavili vijest o njegovom imenovanju, oglasio se i Isak. Za portal “Avaz.ba” prokomentirao je medijsku pažnju koja je danas usmjerena na njega.

Isak: Ne vidim ništa loše

–  Oduvijek sam volio snimati i fotografirati, a moja supruga inače je vlasnica nargila bara u Zenici, tako da sam na taj način, snimajući klipove, odlučio joj pomoći i iskoristiti popularnost na internetu za promociju objekta. Smatram da ništa nije loše u tome – kazao je Isak.

Foto: Arnel KingShisha

Kaže da ga je iznenadila pažnja koju je dobio u javnosti nakon imenovanja.

–  Ako je jedino sporna nargila, trend koji je popularan u svijetu, s kojom sam snimao klipove, onda se time ponosim – kazao je Isak za “Avaz.ba” i dodao nema mrlje u dosadašnjem angažmanu u politici i životu.

– Svoje obrazovanje, znanja i vještine koje sam stekao u životu, maksimalno ću iskoristiti na poziciji koju ću obnašati – kaže novoimenovani ministar.

Možda vam se svidi

Leave A Reply