Oglasila se žena koja je šamarala dječake: Uspaničila sam se

0

Priznajem, istukla sam dječake. Ali, to je bilo samo zato jer sam se uspaničila, misleći da idu na krov zgrade, koja ima 10 spratova. Uplašila sam se da bi mogli da padnu sa krova, i zato sam tako reagovala, zbog čega mi je zaista žao.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Tog dana mi je na vrata pozvonio komšija i kazao mi da odmah zaključam vrata koja vode na krov zgrade, jer je video dvojicu dječaka koji se muvaju po hodnicima”, priča Milovanka, koja je upravnik zgrade.

“Otišla sam do regala i uzela ključeve. Kada sam krenula da zaključam vrata krova, zatekla sam dječake kako izlaze iz lifta”, dodaje ona.

“Znam da nije trebalo, ali sam bila uplašena. Pomislila sam šta bi se desilo da se, slučajno, poguraju, i padnu sa vrha desetosptarnice. Tek kada sam se smirila, vidjela sam da sam pretjerala, ali bilo je kasno”, kaže ona.

Ona dodaje da su vrata krova bila otključana jer se tog dana u zgradi servisirao lift, zbog čega su majstori tražili da se napravi promaha kako bi se manje osjećao miris ulja.

“Kada mi je kćerka u utorak javila da se pojavio snimak kako šamaram djecu, uzela sam 100 grama kafe i čokoladu i otišla do jednog od roditelja čije sam dijete udarila. On, međutim, nije želio da razgovara sa mnom, rekavši da ga ne uznemiravam, jer će, u protivnom, pozvati policiju i prijaviti me zbog uznemiravanja”, priča Ristićeva.

Ona kaže i da je namjera dječaka bila da se popnu na krov zgrade, jer u tom stambenom objektu ne žive njihovi prijatelji.

Međutim, Veselin Stoilković (54), otac jednog od desetogodišnjaka, koji je dobio šamare od Milovanke, kaže da su dječaci krenuli kod svog druga iz škole, ali da su, veli, “promašili sprat”.

“Po meni, ne postoji nijedan razlog da tučete tuđu djecu. Ako nešto pogriješe, pozovite njihove roditelje, ali ne smijete da ih udarate”, kaže on.