Održana Skupština FK Rudar Kakanj

Održana skupština FK Rudar Kakanj

Dana 14.06. održana je Skupština FK Rudar Kakanj za period od 01.01.-01.06.2016.godine sa dnevnim redom:

  1. Izbor radnih tijela skupštine

                  a. Izbor zapisničara i ovjerivača zapisnika-izabrani su Amel Kozlo i Mirnes Bajtarević

                  b. Izbor verifikacione komisijeEsnaf Buza i Samir Lušija.

  1. Izvještaj o radu klubu za period 01.01-01.06.2016.godine – Izvještaj je jednoglasno usvojen nakon izlaganja predsjednika Emira Zaimovića.

  1. Usvajanje završnog obračuna za 2015. godinu koji je jednoglasno usvojen.

  1. Odluka o izmjenama i dopunama Statuta FK Rudar Kakanj – Novi Statut jednoglasno usvojen prema propisima NS BiH.

  1. Izvještaj o Odluci o proširenju broja članova UO FK Rudar Kakanj – Jednoglasno usvojeno proširenje UO FK Rudar Kakanj za jednog člana a to je Edin Begovac.

  1. Prijedlog kandidata za organe NS ZDK, NS FBiH, NS BiH za mandatni period 2016-2020. godine – Svi predloženi kandidati su jednoglasno usvojeni u saradnji sa FK Mladost._DSC0005

„Kao što ste vidjeli  odluke su jednoglasno usvojene, što mi je izuzetno drago što na ovaj način pokazujemo jedinstvo koje nam je u prošlosti malo nedostajalo. Uprava je dala sve od sebe da se institucijalno, finansijski i u svakom drugom pogledu konsoliduje, ali rezultatski nismo popraćeni onoliko koliko smo ulagali u klub. Prije početka naredne sezone izabrat ćemo novog šefa stručnog štaba, razgovali smo sa par njih, ali ne želim imena još uvijek otkriti, kakanjski mediji će biti blagovremeno obaviješteni prilikom izbora novog šefa stručnog štaba, te zatim krenuti u dovođenje pojačanja. Očekujem da građani Kaknja prepoznaju naš trud i sve što smo dali od sebe za ovaj klub“- kazao je predsjednik FK Rudar Emir Zaimović.

(A.Kemal – Kakanj-X)

 

Možda vam se svidi

avatar