Objavljene slike iz Assassin’s Creed filma

Objavljene su nove slike iz nadolazećeg Assassin’s Creed filma. Potvrđuju nekoliko stvari koje smo očekivali, ali pomozite nam otkriti ima li tragova koji su nam promakli.

Snimanje Assassin’s Creed filma očito napreduje vrlo dobro. Iako smo do sada informacije dobivali na kapaljku, Ubisoft je na svom blogu objavio tri slike iz filma, dvije od kojih nismo vidjeli do sada. Obje nove slike potvrđuju da je Michael Fassbender glavni glumac, a i da je prokleto zgodan kao i uvijek.

Na prvoj ga vidimo u liku Aguilara, španjolskog ubojice iz petnaestog stoljeća u žaru borbe. Sudeći po barbi na skroz lijevo, rekli bismo da je Aquilar prekinuo neko javno pogubljenje, no možda se barba slijeva samo jako boji UV zraka.

df-01952_r_crop

Na drugoj glumi Calluma Lyncha, Aguilarovog pra-pra-pra-pra…unuka u modernom dobu koji sjedi sa svećenikom u nekakvoj ćeliji i cijela scena izgleda poprilično zloslutno. Pomozite nam i probajte pronaći neke tragove u natpisima na zidu ćelije. Mi smo recimo pronašli rozi natpis „KAMEN“ lijevo od Calluma. Half-Life 3 potvrđen?

df-02748

Nadamo se da ćemo u skoro vrijeme vidjeti još sadržaja ili nekakav trailer, jer još ne možemo prosuditi hoćemo li ovo ići gledati iz ozbiljnog interesa ili samo za malo smijeha i lošosti. Kako god bilo, film izlazi 21. decembra ove godine.

Hoćete vi gledati Assassin’s Creed u kinu? Što mislite, hoće li uspjeti?

(HCL)

Leave A Reply