Objavljen snimak: Pogledajte susret Davora Dragičevića oči u oči s tužiocem Želimirom Lepirom

0

Nakon jučerašnjeg sastanka advokatskog tima porodice Dragičević i glavnog tužioca banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Želimira Lepira došlo je do suočavanja oči u oči Davora Dragičevića i Lepira, koji je na protestima “Pravda za Davida” označen kao jedan od saučesnika u ubistvu Davida Dragičevića.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Bilo je vrlo napeto tokom obraćanja advoktaskog tima ispred Tužilaštva, jer su završetak sastanka čekali Davor Dragičević i članovi grupe “Pravda za Davida”, koji su držali fotografije stradalog mladića.

Na kraju su se Lepir i Dragičević našli jedan naspram drugog, a Davor se obraćao Vreći, držeći fotorafiju sina i uz podignutu pesnicu, a na kraju je istu fotografiju zgužvao i stavio u usta. Tužilac je za to vrijeme stajao mirno i nije ništa govorio.

Inače, advokat Ante Nobilo je rekao da su zadovoljni načinom na koji ide istraga o ubistvu Davida Dragičevića.

– Od zadnjeg sastanka primjetan je značajan napredak. Istražuju se svi pravci i za sada se ne mogu iznositi detalji – rekao je Nobilo.

Duško Tomić je rekao da imaju određen napredak, ali da ne mogu govoriti više.

Advokatica iz Srbije Zora Dubočanin Nikodinović je rekla je da su na dobrom putu i da očekuju da će se rasvijetliti ubistvo, te da će slučaj dobiti sudski epilog.

– Tužilac Dalibor Vrećo je pokazao da i on želi da se riješi ovaj slučaj – rekla je advokatica.