Objavila Poreska uprava: Republika Srpska ima četrnaest ‘prodavačica ljubavi’!

“U evidencijama Poreske uprave Republike Srpske trenutno ima 14 osiguranika prijavljenih na zanimanje prodavač/ica ljubavi, dok ostala zanimanja iz vašeg upita nisu evidentirana”

Kada poslodavci žele prijaviti radnika u sistem Poreske uprave RS neophodno je da odaberu zanimanje te osobe. Tada im se nude sva zanimanja evidentirana u sistemu, među kojima se nalaze i gatara, prodavačica ljubavi, sluga, utjerivač dugova, džokej, potrčko.

U Poreskoj upravi RS kažu da se radi o zvaničnoj klasifikaciji zanimanja, prenosi eTrafika.

Dodaju da je šifarnik preuzet od Agencije za statistiku BiH. Međutim, uvidom u trenutno važeći šifarnik Agencije od ovih zanimanja navedeni su samo gatara i džokej.

Iz Poreske uprave RS kažu da za navedena zanimanja trenutno nema prijavljenih radnika, osim prodavačica ljubavi kojih na teritoriji Republike Srpske ima 14!

“U evidencijama Poreske uprave Republike Srpske trenutno ima 14 osiguranika prijavljenih na zanimanje prodavač/ica ljubavi, dok ostala zanimanja iz vašeg upita nisu evidentirana”, navedeno je u odgovoru.

Novinari nisu dobili informaciju o tome koje tačno firme u RS zapošljavaju prodavačice ljubavi, jer se radi o poreskoj tajni.

Možda vam se svidi

Leave A Reply