O Milojku bruji region zbog ljubavi s Milijanom, a malo ko zna da je bio glavni čovjek zločinca Arkana

Milojko, osim lijepog imanja u Pilotićima, ima i stan u Beogradu, tačnije u Novom Beogradu, a sad se špekuliše da će on pripasti mlađahnoj djevojci, piše “Kurir“.

Povela se priča i kako je Milojko zarađivao pa je tako u emisiji “Ćirilica” kod Milomira Marića otkriveno kako je lijepo svirao harmoniku i radio po kockarnicama.

“O kockarnicama se može pričati, ali o ženama ne”, bila je jasna Milijana, čiji je Milojko nekad radio u jednoj od prvih beogradskih kockarnica, u koju su dolazili tzv. žestoki momci sa beogradskog asfalta, uključujući i Kristijana Golubovića, ali sam Milojko nije želio mnogo pričati o tome.

Ja sam 15 godina radio kod njih.

“Ja sam nekada bio ličnost. Svirao sam i u kockarnici ovdje u Beogradu u hotelu “Jugoslavija”, a prva kockarnica bila je “Metropol”. Ja sam 15 godina radio kod njih. Dolazili su svi, od Čente, Kristijana… Sjećam se kad je došao Kristijan, pitao je može li slomiti ručku, a ja sam pitao šefa i dozvolio mu je… Mene su svi oni voljeli, nisam se bojao njih. Bio sam s njima dobar”, ispričao je Božić kod Marića.

Milojko je, navodno, radio u kockarnici koja je bila u vlasništvu zločinca i krvnika Željka Ražnatovića Arkana, gdje je stekao njegovo povjerenje i bio čak glavni u kockarnici. Družio se s opasnim momcima s beogradskog asfalta, ali se na vrijeme vratio u svoje rodno selo.

Možda vam se svidi

avatar