Nož mu je s neba pao ravno u glavu: Virila je samo drška, a on ništa nije primijetio

Prošlog četvrtka je 57-godišnji Xiao Yunzi u svom rodnom gradu Guangyuanu u kineskoj provinciji Sečuan krenuo u šetnju. Iznenada je osjetio da mu je glava postala teška.

No, tek kada je shvatio da prodavač iz lokalnog kioska potpuno razjapljene vilice zuri u njega, postalo mu je jasno da nešto nije uredu.

U trenutku kada je gospodin Xiao prolazio kroz blok nebodera, nož dugačak više od 10 centimetara ispao je nekome sa osmog sprata ravno u njegovu glavu, prenosi Jutarnji.hr.

Srećom, nož nije pogodio lobanju, već se zabio u točku na lijevoj strani glave, tik do kostiju lobanje.

Čim je shvatio što mu se dogodilo, čovjek je osjetio strahovitu bol i malaksalost i sjeo je na trotoar, a netko je pozvao hitnu pomoć.

“Bilo je strašno to gledati”, posvjedočila je njegova sestra, “drška noža je virila iz njegove glave”.

U bolnici u koju je brzo dopremljen su mu izvadili nož, no još uvijek je na liječenju.

Vlasnik noža, kojeg tamošnji mediji nazivaju gospodin Wu, rekao je policiji da je na trenutak ostavio nož u loncu za cvijeće, ne pomišljajući da bi mogao ispasti.

“Rekli su policiji da je nož vjerojatno otpuhao vjetar. Posjetili su mog brata u bolnici i platili dio troškova za liječenje”, rekla je sestra g. Xiaoa.

Iako još uvijek ne smije koristiti mobitel, nesretno-sretni čovjek je na putu oporavka i liječnici se nadaju da će ga uskoro moći pustiti na kućnu njegu.

Oslobodjenje.ba

Možda vam se svidi

Comments are closed.