Novinarka (51) priznala: Razvodim se! Samo jednom tokom osam godina braka smo vodili ljubav

Urlika Džonson (51) pisac i tv voditelj, podnela je zahtev za razvod od supruga Brajana Moneta nakon 11 godina, jer je za osam godina braka samo jednom imala seksualni odnos sa mužem!

Novinarka je prizanla da je mislila da više nikad neće imati seks i kako je “taj deo” njenog života gotov jer je napunila pedeset godina.

“Pre dve godine, kako se bližio moj pedeseti rođendan, pomislila sam kako nikad više neću imati seks. Živela sam u braku bez seksa. Skoro deceniju nisam imala seksualni odnos. To prosto nije bilo u redu! Osećala sam se neprirodno i kao da je deo mog života završen,” priznala je Urlika, a prenosi Daily Mail.Uprkos tome što je muža ispitivala o tome kako su došli do te tačke u odnosu, gde intimnost u krevetu ne postoji, on joj nikad nije dao odgovor.

Novinarka je priznala da je u isto vreme prolazila kroz menopauzu, te da joj taj period života muž nije nimalo olakšao time što je odbijao seks sa njom. Nije mogao da učini da se osećam gore,” priznala je ona,prenosi Stil

Voditeljka je priznala da je na početku njihovog braka dugog 11 godina, bilo seksualne hemije, ali da joj nikad neće biti jasno zašto je plamen nestao!

Možda vam se svidi

avatar