Novi detalji: Roditelji Malčanskog berberina prijavili njegov nestanak, on za to vrijeme skovao jezivi plan

Ninoslav Jovanović (46) mjesecima pripremao otmicu.

Stotine policajaca i mještana već sedmi dan tragaju za Ninoslavom Jovanovićem (46), zvanim Malčanski berberin, koji je u petak oteo malu Moniku Karimanović (12) u Brzom Brodu kod Niša!

Ovaj višestruko osuđivani manijak, koji uživa u šišanju i silovanju djevojčica, mjesecima je planirao Monikinu otmicu. Oteo ju je u petak ujutro ukradenim autom, pa je odveo u unaprijed pripremljenu zemunicu u šumi, gdje se cijeli dan iživljavao nad njom! Zatim ju je danima vodio sa sobom po napuštenim vikendicama u okolini Svrljiga i Knjaževca! Posljednji put viđen je juče u knjaževačkom selu Orešica kako vuče djevojčicu niz prugu, ali niko od mještana nije smio da joj priskoči u pomoć!

Izvor iz istrage kaže da je Jovanović u junu, par mjeseci poslije izlaska iz zatvora, nestao iz porodične kuće u Malči, a njegovi roditelji su tada prijavili njegov nestanak.

– On se polako i temeljno pripremao za otmicu. Iskopao je zemunicu u okolini Malčanske petlje, a zatim je u Malči ukrao bijeli “fijat punto”. Onda je u petak u 7.25 u Brzom Brodu na ulici presreo malu Moniku, koja je išla ka školi. Ugurao ju je u auto i najprije odvezao do jednog seoskog groblja u Malči, gdje je ostavio vozilo, a potom je odveo djevojčicu do šume, u zemunicu – objašnjava izvor.

Sudeći po tragovima nađenim u toj zemunici tokom potjere, otmičar i djevojčica su tamo bili do subote ujutro.

– U zemunici su nađeni Monikin školski ranac, vreće za spavanje i ostaci hrane. U blizini zemunice pronađeni su i tragovi djevojčicine povraćke, što ukazuje da je bila se*sualno zlostavljana, ali za to još nema čvrstih dokaza. Nakon što su napustili zemunicu, Jovanović je vodio Moniku po napuštenim vikendicama u okolini Svrljiga, svaki dan mijenjajući novu kuću bježeći od potjere – objašnjava sagovornik.

Malčanski berberin je, kaže on, iz Svrljiga potom prešao na teritoriju Knjaževca. Poslednji put viđen je u ataru sela Orešica kako vuče djevojčicu uz prugu, ali niko nije smio da im priđe. Monika je na sebi imala crnu jaknu sa kapuljačom preko glave. O tome je obavještena policija, nakon čega su otkriveni novi tragovi u jednoj napuštenoj kući u tom selu.

– U toj kući je otkrivena Monikina kosa, što znači da ju je Jovanović ošišao i, sasvim moguće, se*sualno zlostavljao, jer je na isti način i ranije tako silovao djevojčice. U kući je pronađena i posteljina na kojoj je spavao, kao i ostaci hrane. Policajci su u tom kraju takođe otkrili još nekoliko obijenih kuća iz kojih je nestala hrana – navodi on.

Možda vam se svidi

Leave A Reply