Nove/stare prostorije JU KSC Kakanj na raspolaganju javnosti

U posljednje vrijeme Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj vratila je na upravljanje i održavanje svojih starih prostorija odnosno veliki broj objekata. Ukazano nam je veliko povjerenje i da se suteren Doma kulture vrati JU KSC Kakanj.

Nakon što je Općinsko vijeće Kakanj 2013.godine donijelo Odluku da se prostorije suterena Doma kulture daju na upravljanje i korištenje KUD DIKAN Kakanj na period od 5 godina, te je isti okončan, odlučeno je da se iste prostorije vrate na upravljanje i korištenje JU KSC Kakanj.

KUD DIKAN će i dalje imati privilegiju za treniranje i održavanje svojih redovnih aktivnosti u ovim prostorijama bez ikakve naknade, a slobodne termije ćemo dati na raspolaganje za iznajmljivanje prema potrebama koje se ukažu, uz finansijsku nadoknadu a sve u cilju kako bismo stekli sredstva za održavanje ovih prostorija.

HVALA NA POVJERENJU!!!

JU KSC KAKANJ

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar