NOVAC ĆE SE UMNOŽAVATI – Večeras je PUN MJESEC, uradite jednu stvar i novčanik će vam uvijek BITI PUN!

Za pun mjesec i njegovu snagu vezuju se brojna vjerovanja. Jedno od njih, navodno, vas može i obogatiti, piše “Alo!“.

Pun mjesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i mjeseca, odnosno razdoblje kada mjesec prima najviše svjetlosti od sunca. Tada možete vidjeti mjesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ta svjetlost je čista energija.

Ritual sa teglom

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list.

Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte: “Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste“.

Na lovorovom listu ispišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete potom poklopiti i staviti daleko od očiju ukućana.

Neophodno je i da, narednih dan u teglu stavljate po jednu ili dvije novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora.

Kada dobijete iznos koji ste poželjeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga.

Ritual sa novčanicom

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema mjesecu dok koncentrisano vizualizujete i osjećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da ‘prenoći’. Idući dan je potrošite.

Možda vam se svidi

Leave A Reply