Nova pjesma Tonyja Cetinskog "Žena nad ženama"

Tony Cetinski, muzičar koji je u 25-godišnjoj karijeri upisao nebrojeno mnogo hitova, rasprodao sve relevantne dvorane u regiji i već je godinama u samom vrhu regionalne muzičke scene, predstavio je publici svoj novi singl “Žena nad ženama”.

Singlom “Žena nad ženama” Tony najavljuje dugoočekivani studijski album koji će se na policama CD shopova pojaviti na jesen. Zbog provjerenog tima suradnika i autora koji rade na novim pjesmama, vjerujemo da će biti dostojan nasljednik “Opet si pobijedila” iz 2011. godine koji su obilježili hitovi “Opet si pobijedila”, “Zbogom odlazim”, “Kriv”, “Usne ledene” i “Jednom u životu”, “Zar malo to je” – koji su u kratkom vremenu zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim radijskim top listama.

Novi singl autorski potpisuju Sonja i Miro Buljan.

Dugogodišnji Tonyjev suradnik, autor pjesme Miro Buljan, o nastanku pjesme je izjavio:
“Kao autor i suradnik Tonyja Cetinskog nakon toliko objavljenih pjesama već donekle znam gdje ćemo ‘kliknuti’, no uvijek treba imati i iznenađujućih rješenja. U slučaju popularne muzike to je neka svježa melodijska linija ili neka hrabra rima u tekstu. Pratim sve što se zbiva na svjetskoj sceni, te radim na svom autorstvu tako da širim obzore. Za takav pristup muzici čovjek mora imati dobru potkovanost u sviranju nekog instrumenta te poznavanje muzičke teorije i širinu svjetonazora radi obuhvaćanja što većeg broja muzičkih pravaca. Kako godine idu, tako imam sve više i više entuzijazma, pogotovo kada radim s Tonyjem. Očekivanja i želje svake nove pjesme u suradnji s Tonyjem uvijek su maksimum i ništa ispod toga. Jednostavno smo si nas dvojica još davno postavili ljestvicu uspjeha vrlo visoko. Sljedeći singlovi, te nadolazeći album će to, siguran sam, potkrijepiti svojom emotivnošću, slušljivošću i ‘ljepljenjem za srce i dušu’.“

Comments are closed.