11.8 C
Kakanj
Petak, 7 Maja, 2021

“Noć boksa” oduševila Kakanjce (FOTO)

Kao i proteklih dana, četvrti dan kulturno-sportske manifestacije Kakanjski dani započeo je Sajmom organske proizvodnje, promocijom rukotvorina i Likovnom kolonijom., kao i adrenalinskim parkom za najmlađe kod Gradske pošte.

U 17h zpočeo je turnir u mini nogometu za dječake po principu 3×3 uzrasta 2003. godište i mlađe,

Nekoliko stotina građana Kaknja su sa svojim najmlađim imali nesvakidašnje druženje sa Kiketom na Centralnoj pozornici . Kike je uveseljavao mališane različitim igrama, pjesmama, glumom.

Jedan od zanimljivijih događaja dana je, u organizaciji KBS Rejjan je i noć boksa. Priređeno je ukupno šest borbi. Ovaj turnir je okupio 13 boraca iz nekoliko bosanskohercegovačkih gradova, a sam događaj privukao je veliki broj zaljubljenika ovog sporta, ali i slučajnih prolaznika. Naš Kakanjac Ahmed Krnjić ipak nije dobio dostojnog protivnika jednu od borbi večeri te je umjesto toga demonstrirao umijeće kik boksa. S druge strane, meč egzibicije su odradili Kakanjac Nerdin Fejzović i Zeničanin Jasmin Vrškić, član kluba Panter. Gledaoci su mogli vidjeti dosta egzibicionih poteza. Iako je rezultat ovog revijalnog meča bio u drugom planu, ipak je više pokazao domaći borac Nerdin Fejzović

Na kraju je Samir Lušija ispred organizatora uručio svim učesnicima događaja prigodne plakete i zahvalnice

kakanj-x

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO