“Nju bih kratko ošišao” – Kako je Malčanski berberin lovio žrtve na društvenim mrežama

Prelijepe ruke imate. Još ljepše su u kosi i sa makazama. Javite se na moj profil. Čekam vas prijateljice.

Nakon izlaska za dvanaestogodišnje robije na koju je bio osuđen zbog silovanja, u januaru prošle godine, Jovanović je pokušavao da ostavi utisak osobe koja se resocijalizovala i nastavila sa normalnim životom – zaposlio se u JKP ‘Medijana’ u Nišu i oženio se.

Međutim, njegov život u virtuelnom svijetu društvenih mreža i dalje je bio onaj njegov, izopačeni, te je tamo nastavio da lovi ženske osobe, pokušavajući svojim jezivim komentarima na stranicama koje se bave otkupom kose i stranicama frizerskih salona, da ostvari kontakt sa nekom od tih žena.

Komentari tipa: “Ćao, tako ih sve treba šišati”, “Super, samo šišajte” i “Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju”, zvuče zastrašujuće ako se zna da ih je napisao surovi silovatelj koji prije gnusnih napada šiša djevojčice. No to je djelić njegovih ‘aktivnosti’ na ovoj društvenoj mreži.

Malčanski berberin je na stranicama za otkup kose komentarisao i ošišane djevojčice riječima “Ljepše je sa kraćom kosom” i “”Lijepo ošišana, jel imala dugu kosu”. Vidjevši sliku jednog ošišanog dugačkog pramena ženske kose on nije mogao da sakrije izopačene emocije, pa je napisao: “Lijepo bogami, koliko je dugačka”.

Malčanski berberin komentarisao je ošišane djevojčice na stranicama za otkup kose. Pored jednog video snimka djevojke sa dugom kosom Jovanović je ‘navijao’ da bude ošišana pa je napisao: “Pozdrav kratko je ošišajte” i “Lijepa kosa i trebalo je ošišati”, a kraj drugog: “Ćao, svaka čast, lijepu kosu ste joj isjekli” i “Ja bih nju kratko šišao”.

Kraj drugog snimka, gdje je dugačka kosa skraćena do ramena, očigledno nije bio zadovoljan pa je ostavio komentar: “Ćao trebalo je kratko ošišati”.

Kako je “Blic” tih dana imao seriju tekstova o manijaku Jovanoviću, a žene, na čiju adresu su stizale poruke, prijavile su ga policiji.

Jovanovićeve aktivnosti na Fejbuku, bile su i predmet interesovanja odjeljenja za visokotehnološki kriminal, pa su mu prošle godine ponovo stavljene lisice na ruke.

Možda vam se svidi

Leave A Reply