Njezin spot za pjesmu mnoge je ostavio u šoku

Videospot za pjesmu ‘Elastic Heart’ pjevačice Sie uzburkao je javnost jer se u njemu pojavljuju glumac Shia LaBeouf i 12-godišnja djevojčica, plesačica Maddie Ziegler.

Mnogi su ovaj videospot proglasili ‘pedofilskim’, a u njemu su glumac i djevojčica zatočeni u velikom kavezu za ptice te izvode čudan ples, koji mnogi opisuju kao borbu hrvanjem.

Australijska pjevačica Sie ispričala se svima koje je njezin video spot uznemirio. Takvih je bilo mnogo. Nije pretjerano reći kako je njezin spot pokrenuo lavinu rasprava o tome kako se radi o prikazivanju pedofilije,a ne o umjetnosti.

‘Ovo je promoviranje pedofilije! Jeste samo glupi ili i zli?’, jedan je od komentara obožavatelja. ‘Ja ovdje vidim dijete, jer ona to i jest, i pohotnog, starog muškarca koji ju hvata i penje se na nju. Odvratno’, komentar je drugog obožavatelja.

Elastic Heart (Foto: YouTube)

To su tek neki od komentara ljudi koji su spot ‘Elastic Heart’ doživjeli kao nešto bolesno i gnjusno.

Pjevačica Sie na svom je Twitteru napisala, ‘Očekivala sam neke komentare na pedofiliju. Sve što mogu reći je to da su Maddie i Shia bili jedino dvoje glumaca za koje samo sjećala kako svoje uloge mogu savršeno odraditi’.

Dodala je i to kako je željela dobiti emotivne trenutke, a ne uznemiriti javnost.

‘Zar odrasli muškarac i mlada djevojka ne mogu stvarati umjetnost,a da se u to ne upetlja seksualni kontekst’? Pita se pjevačica.

Odgovor na svoje pitanje dobila je odmah po objavi video spota. U većini slučajeva odgovor je ‘NE’.

Izvor:Dnevnik.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.