2 C
Kakanj
Četvrtak, 25 Februara, 2021

“Nismo mi naivni, znamo njegova uvjerenja…”


– Gospodin Krivokapić će imati priliku da se popravi, a razumijemo da je relativno nov u politici – jasan je Komšić.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, komentarišući to što je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić čestitao neustavni Dan Republike Srpske, kaže je predsjednik Vlade platio danak neiskustvu.

– Ali, ipak, ni mi nismo naivni pa da nismo upućeni u njegova uvjerenja. Vidio sam da je gospodin Krivokapić kazao da je čestitao u privatnom svojstvu, ali što se nas tiče nema mjesta ni vremena da tumačimo to šta je privatni a šta zvanični stav. Nas samo zanimaju zvanični stavovi. Gospodin Krivokapić će imati priliku da se popravi, a razumijemo da je relativno nov u politici, jasan je Komšić.

Odgovajući na pitanje CdM-a li će i koje poteze povući ukoliko Krivokapić ne objasni ovaj potez, Komšić napominje ne žele da sada nešto dodatno zatežu.

– Kao što rekoh Krivokapić će imati dovoljno prilika da bolje predstavlja interese građana Crne Gore, kazao je Komšić te odgovorio i na pitanje da li će izjava crnogorskog premijera narušiti dobre i prijateljske odnose dvije zemlje?

– Crna Gora je u NATO-u, a Bosna i Hercegovina čini ključne korake ka članstvu u NATO. Obje zemlje takođe teže ka članstvu u EU. Sve dok je situacija takva to naše dvije države čini partnerima i saveznicima, zaključio je Komšić.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO