NEMA SE, MOŽE SE :Svadba Dodikovog sina koštala 200.000 maraka, samo na piće 'skršili' 45.000!

Na ulazu u bijeli šator, Dodik je sa pljoskom rakije dočekivao brojne goste, među kojima je bio sam politički i društveni vrh Srpske, kao i gosti iz Srbije. Pjevali Aco Pejović, Ceca i Miroslav Ilić.

Svadba za pamćenje upriličena je u subotu na imanju predsjednika Srpske Milorada Dodika, u Bakincima kod Laktaša, za njegovog sina Igora i mladu iz Beograda Ivanu. Slavlje u luksuznom bijelom šatoru, koje je okupilo oko 450 zvanica, počelo je u 18 časova i trajalo je do zore!

Prvi čovjek Srpske, srećan što ženi sina, nije štedio novac za “svadbu godine”, kako su ovaj događaj nazvali u Srpskoj, a za slavlje su bili obezbijeđeni vrunski muzičari, ukusni specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, poznata hercegovačka vina…

Kako saznaje ATV, Dodikovi su za svadbu potrošili oko 200.000 maraka. Samo za piće su platili 45.000 maraka, za hranu 20.000, dekoracije 5.000, muziku 50.000…

Na ulazu u bijeli šator, Dodik je sa pljoskom rakije dočekivao brojne goste, među kojima je bio sam politički i društveni vrh Srpske, kao i gosti iz Srbije.

Odmah do njega supruga Snježana, kćerka Gorica i Igorov deda Bogdan. Srećni i nasmijani nazdravljaju gostima.

Pljoska sa rakijom i u dedinoj ruci. ” Živjeli i dobro nam došli! Danas nam je najsrećniji dan u životu – ženimo našeg Igora!”, obratili su se domaćini veselo.

Svadbeni salon na uređenom i prostranom imanju Dodikovih bio je uljepšan cvijećem i bijelim dekoracijama, po želji mlade. Nakon pića dobrodošlice, uslijedili su svečana muzika i ogroman aplauz – u svadbeni salon ušli su Igor u svečanom odijelu i Ivana u bijeloj venčanici, kreatora iz Beograda.

Kako saznaje ATV, Dodikovi su za svadbu potrošili oko 200.000 maraka. Samo za piće su platili 45.000 maraka, za hranu 20.000, dekoracije 5.000, muziku 50.000…

Svadbu su pratile jake mjere obezbjeđenja. Policijske patrole su bile raspoređene na prilaznim putevima u Bakincima, a unutar imanja bile su raspoređene privatne službe obezbjeđenja. Gosti su prije ulaza prolazili kroz vrata sa detektorom metala. Zamoljeni su da ne slikaju slavlje niti da fotografije dostavljaju medijima. Svi gosti su bili evidentirani i na svadbu se dolazilo strogo sa pozivnicom.

Svadbi su prisustvovali premijerka RS Željka Cvijanović, predsjednik parlamenta RS Nedeljko Čubrilović, brojni ministri u Vladi RS, režiser Emir Kusturica, vladika Grigorije,  sportisti iz Srbije, estradni umjetnici i predstavnici kulturnog života RS.

Nakon prvog sata žurke uz “Allegro bend”, mikrofon je preuzeo Aca Pejović, takođe angažovan po želji mladenaca, koji je sa svojim bendom i tri sata muzičkog bloka i uz malu “pomoć” Cece i Miroslava Ilića raspalio atmosferu.

Nakon nekoliko sati uz muziku, oko ponoći je u salu dovezena i torta na nekoliko spratova, koju su isjekli sretni mladenci uz poljubac.

Nakon poslastice koja je podijeljena i zvanicama, nastavilo se veselje do dugo u noć. 

(Slobodna Bosna)

Možda vam se svidi

Comments are closed.