Nebojšu ubica namamio “dogovorom oko posla”, pa ga izbo pet puta nožem i ostavio ga da umre

Nebojša Nedeljković (45) iz Bariča usmrćen je ubodima nožem u noći između utorka i srijede u ovom beogradskom naselju, a sumnja se da je ubijen u još jednom narko-obračunu.

Inače, nepomično tijelo juče oko 1 sat našla je patrola obrenovačke policije koja je pored Obrenovačkog puta, kod skretanja za Ulicu Tanaska Rajića, na travi uočila ‘lanču’.

Prišli su vozilu, i na vozačevom mjestu vidjeli Nedeljkovića. U tom momentu još je bio živ, na njegovom tijelu bile su vidljive rane od uboda nožem, ali nije mogao ništa da kaže što bi pomoglo u rasvjetljavanju okolnosti pod kojim je napadnut.

Potraga za ubicom

Kako je odmah bio poznat identitet ubijenog, u istrazi je počelo češljanje njegovih kontakata i poslova, a poseban akcenat je stavljen na to što je, prema operativnim podacima, bio povezan sa prodajom narkotika.

– Na tijelu su bili vidljivi ubodi nožem. I to dva na grudima, dva na leđima i jedan na vratu. Za sada nije poznato da li je ubijen baš na tom mjestu gdje je automobil nađen, ili je možda izboden negdje u blizini, pa čak i kod lokalnog groblja, te da je, iako teško povrijeđen, uspio da se nekako doveze do glavnog puta vjerovatno se nadajući da će tu prije naći pomoć – kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

U istrazi se provjerava sa kim se sastao u utorak uveče nakon što je izašao iz kuće, ali i telefonski kontakti koje je imao tog i prethodnih dana. Operativna saznanja policije ukazala su da je Nedeljković bio povezan sa trgovinom narkoticima i u tom pravcu je tražen ubica. Da li je ubijen za vrijeme primopredaje droge ili je bila naplata koja je krenula po zlu, još se utvrđuje.

Otišao sa drugom

Ono što je za sada izvjesno jeste da je Nedeljković oko 23 sata izašao iz kuće, u kojoj živi sa nevjenčanom suprugom da bi se našao sa prijateljem.

Možda vam se svidi

avatar