“Ne daš mi piće zato što sam pedofil?! Zapamtit ćeš ti mene” – Malčanski berberin držao rodno selo u strahu

Nerijetko dolazio u sukobe sa komšijama.

Dok svi sa nestrpljenjem očekuju krajnji ishod otmice male Monike Karimanović (12) iz Niša, za koji je osumnjičen Jovanović, reporter portala “Srbija Danas” obišao je njegovo rodno selo Malču kod Niša, gdje je između ostalih razgovarao i sa žrtvama njegovog nasilničkog ponašanja.

Sagovornici su bili u direktnom sukobu sa Jovanovićem i njegovim bratom N. J. Do razmirice je došlo u aprilu ove godine zbog saobraćajnog prekršaja braće Jovanović, kada su se nepropisno uključili u saobraćaj i umalo izazvali sudar. Sagovornik, koji je zamolio da mu se ne objavljujemo ime, zbog toga je morao naglo da ukoči da bi izbjegao udarac i tada su ga braća verbalno napala.

Malčanski berberin, tačno se sjeća sagovornik, neprestano je uzvikivao:

J*** ti mamu! J*** ti dijete!

U tom trenutku je izašao komšija, rođak braće Jovanović, koji je povikao:

Bježi, vidiš da su bolesni!

Uznemireni mladić je nekako pobjegao u kafanu svog oca gdje ga je ovaj posavjetovao da zove policiju i prijavi slučaj. No, za mladićem su u međuvremenu u porodičnu kafanu došla braća Jovanović sa još nekoliko prijatelja. Kada su upozoreni da ne mogu da sjede za stolom koji su odabrali, zato što je rezervisan, Malčanski berberin je počeo da prijeti. Navodno je zvao i inspektora.

U jednom trenutku se obratio i vlasniku kafane, ocu gore pomenutog mladića, riječima:

Možda vam se svidi

Leave A Reply