Nastavnica BRUTALNO NAPALA učenika, GAZILA GA PO GLAVI dok je ležao na podu (VIDEO)

Tridesetdvogodišnja Tifani Šadel Lenkford je optužena za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Incident se dogodio prošle nedelje u Srednjoj školi “Liman” u Kajlu (Teksas), oko 30 kilometara južno od Ostina. Na snimku se vidi da u učionici vlada haotična atmosfera, srednjoškolci galame i ignorišu nastavnicu na zamjeni, prenosi srbijadanas.

Situacija se zaoštrila kad je Lenkford počela da psuje decu, kaže Pol Patris, advokat porodice petnaestogodišnje žrtve. Njegova klijentkinja joj je tada navodno rekla da tako ne može da razgovara s njima.

Iznervirana nastavnica je nasrnula na nju i počela besomučno da je udara šakama, da bi je na kraju oborila na pod i zgazila joj na glavu svom silinom. Tinejdžerka je zadobila “nekoliko povreda”, pa ju je otac nakon incidenta odvezao u bolnicu.

Optužena je od kraja avgusta 2018. radila na zamjenama u školskom okrugu Hejz.

– Nečuveno je šta je ta žena uradila učenici naše škole – izjavio je portparol školskog okruga Tim Savoj i dodao da za tako nešto nema opravdanja, a guverner Teksasa Greg Abot naložio je pokretanje istrage protiv školskog okruga.

Bivša pomoćna nastavnica platila je kauciju od 10.000 dolara i nalazi se na slobodi. Ako bude osuđena za nanošenje teške tjelesne povrede, prijeti joj kazna zatvora od dve do 20 godina.

Možda vam se svidi

Leave A Reply