21.7 C
Kakanj
Četvrtak, 24 Juna, 2021

Narodni iftar u Tešnju za oko 2000 postača (FOTO)

Ramazan je mjesec čiji je početak milost, sredina oprost, a kraj rahmet. To je mjesec praštanja, razumijevanja, uvažavanja, jačanja imana a to možemo postići samo čineći dobra djela. Djela govore više od riječi, i djela su ta koja ostaju za nama.

Sinoć je u organizaciji OO SDA Tešanj organizovan peti „narodni iftar“ za oko 2000 postača, a broj prisutnih govori o važnosti i vrijednosti ovoga događaja. OO SDA Tešanj učinio je dobro djelo, omogućio je svojim članovima i simpatizerima da se na ovako veličanstvenom iftaru osjećaju kao jedna velika i ujedinjena porodica.

[doptg id=31]

Iftaru su prisustvovali i visoki državni i stranački funkcioneri, aktuelni član predjeništva i glavni kandidat za izbor novog člana Predsjedništva Bakir Izetbegović, Šefik Džaferović-poslanik u Parlamentu BiH, Mirsad Zaimović predsjednika KO SDA ZDK i mnogi drugi visoki zvaničnici. Pozivu su se odazvali i predsjednici OO SDA iz Ze-do kantona, ministri u Vladi Ze–do kantona iz reda SDA, načelnici općina, predsjednice Asocijacije žena, Asocijacije Fatma i Asocijacije mladih, kao i predstavnici svih mjesnih ogranaka općine Tešanj, veliki broj privrednika, predstavnici udruženja boračkih populacija, ugledni zvaničnici iz oblasti obrazovanja, javnog i kulturnog života.

kakanj-x

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO