Nakon eksplozije u Zvorniku: “Ovo sam samo na filmovima vidio, strašno je!”

Najmanje jedna osoba je stradala u eksploziji do koje je danas došlo na benzinskoj pumpi „Nešković“ u blizini graničnog prelaza „Šekap“

Pumpa je sravljena sa zemljom, a u velikoj mjeri je oštećena i kuća pored. Svjedoci u nevjerici prepričavaju kako se sve odigralo.

“Ovo sam samo na filmu gledao, samo na filmovima, strašno mnogo strašno”, kaže Vladimir N. za ATV.

Naime, četiri rođaka i Vladimir N. su išli za Bijeljinu i u trenutku prolaska pored pumpe došlo je do eksplozije.

Tom prilikom, smrtno je stradala jedna osoba, a više je povrijeđeno.

“Ja sam se nalazio na putu za Bijeljinu, nalazio sam se u vozilu sa četiri rođaka, i u momentu prolaska pored pumpe desila se ta eksplozija, kad se to desilo ja više ne znam šta se desilo. Ne znam, a prije toga sam vidio da curi plin i da je auto bilo vjerovatno neko, vjerovatno se prije toga desila neka nezgoda dva vozila i auto je to je udarilo u aparat od plina, i to je vjerovatno to, vidio sam da curi plin. E sad šta je dalo varnice, to ne znam.”, kaže Vladimir.

“Evo vidite, ne znam ni sam, samo su mi rekli da imam sedam, osam konaca na glavi, ruka je isto povrijeđena, a ostalo je valjda dobro.”, dodaje on.

Osim Vladimira, povrijeđen je i njegov rođak kojem je presječena tetiva ruke i on je zadržan u Zvorničkoj bolnici, piše ATV Banjaluka.

Prenosi Bh-index

Možda vam se svidi

Leave A Reply