Najveći preljubnici među horoskopskim znakovima

Oni koji vjeruju u astrologiju, bi ipak trebalo da povedu računa o horoskopskom znaku svog partnera, jer su prema statistici, ovo najveći preljubnici.

Kažu da ljubav ne bira i da ne možemo da ne možemo da izabremo u koga ćemo se zaljubiti. Oni koji vjeruju u astrologiju, bi ipak trebalo da povedu računa o horoskopskom znaku svog partnera, jer su prema statistici, ovo najveći preljubnici.

Ovan

Vatreni znak poznat po „kratkom fitilju” i izraženom temperamentu. Ipak, ne samo po tome. Ovnovi su poznati kao veoma strastveni ljubavnici kojima je seksualna energija veoma bitna. Brak ih veoma rijetko smiruje, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka ga loše podnose.

Libido im je uglavnom veći neprijatelj, nego prijatelj, jer vrlo često nisu u stanju da ga kontrolišu. Ovnovi će se zbog „leptirića u stomaku” vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promijeniti partnera, pogotovo ako im „nova ljubav” pruža veće uzbuđenje u krevetu.

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i pretjerane želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert koji često može da preraste i u nešto drugo.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni, ali u isto vrijeme maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu. Upravo zbog toga, lako padaju na komplimente, što može biti veoma opasno.

Strijelac

Još jedan vatreni znak koji ne može da zamisli život bez seksa. Počiniće preljubu, ali ne zbog emocija, već isključivo vođen libidom. Strijelci ne gledaju na preljubu kao na nemoralni čin, već kao sport koji prosto moraju da upražnjavaju s vremena na vrijeme.

Pripadnici ovog znaka obično vode brigu o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli, piše portal Žena.

Izvor:Fokus.ba

Možda vam se svidi

Comments are closed.