NAJBRUTALNIJE SMAKNUĆE IKADA? Islamisti postavili kamere na oružje kako bi iz prvog lica dočarali ubistva

Kako javlja Daily Mail, članovi ISIS-a postavili su kamere na automatsko oružje kako bi iz prvog lica snimili posljednje trenutke svojih žrtava. Prizori ubistva podsjećaju na scene iz video igrica, no radi se o stvarnim situacijama koje ostavljaju gledatelja bez riječi.

Militanti Islamske države već su se prezentirali svjetskoj javnosti užasnim smaknućima poput odrubljivanje glava zarobljenicima ili bacanja s krovova kuća. Međutim, posljednje smaknuće u nizu sigurno je najbrutalnije do sada, barem što se izopačenosti tiče.

Nova su se smaknuća dogodila oko 100-tinjak kilometara sjeverno od Tikrita, grada koji je posljednjih dana mjesto žestokih sukoba islamista i iračkih vojnih snaga, javlja Daily Mail.

Objavljene fotografije prikazuju grupu zarobljenika s povezima preko očiju kako kleče dok im islamisti drže cijevi oružja prislonjeno uz glave.

Video snimka te fotografije objavljene su na internetu od strane ljudi bliskih Islamskoj državi. Ubrzo su se proširile na brojnim stranicama koje promoviraju zločine militanata te blagonaklono gledaju na smaknuća “nevjernika”.

Možda vam se svidi

Comments are closed.