Najava: Biznis liga u malom nogometu “Kakanj 2019”

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj i ove godine organizira Biznis ligu u malom nogometu “Kakanj 2019”. Liga počinje 10. marta, a odigravat će se vikendom u poslijepodnevnin terminima u Sportskoj dvorani KSC Kakanj.

Biznis liga, takmičenje u malom nogometu, predstavlja jedinstven projekat koji u posljednje četiri godine privlači pažnju velikog broja kompanija iz Kaknja i susjednih općina. Projekat koji traje od 2014. godine već postaje tradicionalni događaj u okviru kojeg je zaposlenima omogućeno da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih firmi i da ujedno brane boje svoje kompanije.

Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača, (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 14 igrača). Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 10 minuta aktivne igre.

Ekipe se prijavljuju na pripremljenom obrascu koji se može dobiti u prostorijama uprave JU KSC svakim danom od 7:30 do 15:30 sati, a također se može po zahtjevu dobiti i na željeni fax i e-mail. Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona: 032/771-920.

Prijavljeni igrači moraju biti isključivo zaposlenici firme koju predstavljaju. Dozvoljeno je da jednu ekipu čine radnici iz dvije manje firme, kako bi se dala mogućnost i radnicima iz firmi gdje je mali broj radnika da učestvuju u ovom takmičenju. U ekipi može biti jedan vanjski saradnik u slučaju ako nisu dvije ekipe spojene i ta osoba ne smije biti profesionalac (ne smije biti registriran pri NS BiH).

Rok za prijave ekipa je 4.3.2019. godine.

Možda vam se svidi

Leave A Reply