15 C
Kakanj
Utorak, 11 Maja, 2021

NAGRADNA IGRA: Osvojite mobitele Nokia 3310 (2017), Nokia 105 (dual sim) i slušalice

Kakanj-X.com i Mobi-trend Kakanj organizuju nagradnu igru koja je počela od 31. januara a završava 28. februara. 

Učešćem u ovoj nagranoj igri možete osvojiti legendarnu Nokiu 3310 ali u savremenom izdanju. Nokia 3310 predstavlja savremeno izdanje klasičnog telefona, sa siluetom koja je iznova osmišljena tako da podsjeća na legendarni model. A tu je još jedan udar nostalgije – sjećate li se legendarne igre Snake? Sada je još zabavnija i modernija, i možete je igrati u boji na kolor ekranu.

Zatim, kao drugu nagradu naši prijatelji iz kakanjske poslovnice Mobi-trenda izabrali su Nokiu 108 sa dual sim mogućnosti. Prednost ovog mobitela, po čemu je posebno poznat, osim dual sim-a jeste mnogo više vremena između dva punjenja odnosno baterija duže traje, ako je vjerovati recezentima govorimo do 25 dana aktivnog korištenja.

Treća nagrada nije mobilni telefon ali će poslužiti prvenstveno na vašim postojećim smartphone uređajima, a to su Remax slušalice sa HD kvalitetom zvuka i mikrofonom koji izbacuje šumove.

Kao i svaka nagradna igra tako i ova na neki način morate zabilježiti svoje učešće. Cilj ove nagradne igre jeste svakako promovisanje Mobi-trend poslovnice u Kaknju i njenih kvalitetnih artikala sa pristupačnim cijenama. Ispunjavajući zacrtani cilj potrebno je “lajkate” stranicu Kakanj-X.com portala i Mobi-Trend poslovnice. Zatim podijeliti na svom zidu i lajkati post koji se nalazi na linku ovdje.

I zadnji uslov jeste da odgovorite na tri pitanja u komentaru posta na koji ste “bacili lajk”. A pitanja su formulisana opet u cilju upoznavanja Mobi-trend Kakanj poslovnice i njenih artikala. Pitanja su sljedeća:

1. U kojim gradovima postoje poslovnice Mobi Trend ?
2. Koji mobitel je redizajniran početkom 2017. godine (poznat po popularnoj igrici “snake”) ?
3. Koje je radno vrijeme poslovnice Mobi Trend Kakanj ?

U razmatranje neće biti uzeto lajkovanje i dijeljenje posta nagradne igre sa drugih profila već direktno sa stranice Kakanj-X.com gdje je izvorno i objavljen. Javno izvlačenje održat će se u poslovnici Mobi Trend Kakanj 28. februara 2018. godine.

Do kraja nagradne igre preostalo je još malo vremena, ko zna, možda baš vi budete sretni dobitnik neke od ove tri nagrade.

Svim učesnicima želimo mnogo sreće.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO