Na vodozahvatu „Bukovica“ još uvijek je na snazi vanredni režim održavanja instalacija i postrojenja

Na vodozahvatu „Bukovica“ još uvijek je na snazi vanredni režim održavanja instalacija i postrojenja, a na čemu se radi 24 sata kako bi korisnici imali nesmetanu isporuku vode.
Vodovodni sistem funkcioniše bez većih zastoja.

Izdvajamo Alagiće, Bećirhodžiće i naselje Brus gdje je usljed kvara na pumpama obustavljena isporuka vode.

U Alagićima su korisnici već dobili vodu, a na Brusu i Bećirhodžićima stabilizacija se očekuje najduže do kraja dana.
Na desetine je prijava u Službi tehničke pripreme gdje građani prijavljuju kvarove na kućnim i instalacijama u blizini objekata, a što je pokazatelj, uprkos našim brojnim apelima, da neki korisnici nisu dovoljno obratili pažnju i zaštitili iste.

Bez obzira što su instalacije „iza“ vodomjera u nadležnosti korisnika, stojimo na raspolaganju za sve savjete, upute pa i intervencije ukoliko smo u mogućnosti.

Za sve prijave pozovite 55 79 50, 55 55 12 , 060 329 77 44 ili pošaljite e-mail vodokom@bih.net.ba.

Možda vam se svidi

<b>NAPOMENA:</b>Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar