Na sebi imao sivu duksericu, sivu trenerku i sive patike: Nestao mladić iz Sarajeva

Majka nestalog mladića kaže da je u trenutku nestanka Ernes je na sebi imao sivu duksericu s narandžastim slovima, sivu trenerku te sive patike.

Ernes Bektašević (32) iz Sarajeva nestao je jučer oko 9 sati, kada se udaljio iz svoje kuće. Ovu informaciju za ”Dnevni avaz” je potvrdila Emina Kozadra, majka 32-godišnjaka.

Prema njenim riječima, u trenutku nestanka Ernes je na sebi imao sivu duksericu s narandžastim slovima, sivu trenerku te sive patike.

– Prije nekoliko dana imao je nesuglasice sa suprugom, s kojom ima troje maloljetne djece. Posljednji put sam s njim razgovarala 21. aprila. Tada me je pitao može li doći kod mene da živi. Govorio je da će se ubiti i da više ne može podnijeti svađe sa suprugom – kazala je, između ostalog, Kozarda.

Ona kaže da je zajedno s Ernesovom suprugom danas otišla u Policijsku stanicu Stari Grad i prijavila nestanak. Dodala je da on nikad ranije nije odlazio od kuće te je uputila apel svima koji imaju neku informaciju da pozovu njen broj 061/106-744 ili se obrate policiji.

Možda vam se svidi

Leave A Reply