Na rođendanu kojeg poznatog pjevača je zapjevao i najbolji bh. atletičar Amel Tuka

Denial Ahmetović posljednjih dana ima dosta razloga za slavlje. Popularni pjevač nedavno je u Istanbulu završio novu pjesmu  “Suze za oproštaj“, a potom sa prijateljima u Sarajevu, koji su ga iznenadili brojnim poklonima, proslavio 24. rođendan.

Deniala su obradovale i vijesti iz Amerike, gdje uskoro ide na nastavak turneje, a gdje za njegove koncerte vlada veliki interes tamošnje publike.

Dvadesetčetvrti rođendan Ahmetović je obilježio u društvu brojnih prijatelja sa estrade. Među prvima su mu čestitali Amel Ćurić, Admir Čaušević, Almir Medija… Na rođendanskom slavlju uz gitare je zapjevao i naš najbolji atletičar Amel Tuka, ali i biznismen Adis Bunjo, te voditelj Hayat TV-a Fikret Hodžić.

Denial ipak nema previše vremena za odmor, jer početkom sedmice u Beogradu snima spot za pjesmu  “Suze za oproštaj“, a potom ponovo putuje u Ameriku, gdje će održati drugi dio turneje. U sklopu nje 9. marta nastupit će na humanitarnom koncertu u organizaciji udruženja „Friends of Prijedor“ u Chicagu.

Ovaj koncert na kojem će mu gošća biti Enela Palavra se organizira povodom Dana žena, a sav prihod od događaja bit će doniran za nekoliko nevladinih organizacija u Prijedoru.

Podsjetimo, Denial je novu pjesmu  “Suze za oproštaj“ snimio sa jednim od najboljih turskih producenata Mehmethanom Disbudakom, te najpoznatijim gudačima na svijetu „Istanbul Strings“.

Možda vam se svidi

avatar