Muž joj zario nož u srce, a sad ga brani: “Ja sam kriva, izazvala sam ga, da sam šutjela on to nikada ne bi uradio”

0

Dragana S., koju je suprug Zoran ubadao nožem u srce, i to pred njihovim kćerkama i zetom, rekla policajcima da neće teretiti muža za napad.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ovo je, kako se  saznaje, izjavila Dragana S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova (Srbija), koju je u noći između nedjelje i ponedjeljka pokušao da ubije suprug Zoran S. (46), i to naočigled njihovih kćerki i zeta. Dragana, koja je čudom preživjela dva uboda u srce, šokirala je svojom izjavom policajce, koji su je juče saslušali u Opštoj bolnici u Kladovu, gdje se oporavlja nakon jezivog pokušaja ubistva.

Neće ga tužiti

– Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbjesnio, a bio je pijan. Rekao mi je: “Nemoj više to da radiš, svi mi se smiju”, misleći pritom da ga varam. Odbrusila sam mu da ću raditi šta god poželim i da on ništa ne može da mi zabrani. Još sam mu i rekla: “Šta mi možeš!” – navodno je rekla ranjena Dragana S.

Pregazio ih voz / ČUDOM SE SPASILI

Zoran i Dragana su, kako se saznaje, pre tri godine preživjeli jezivu saobraćajnu nesreću. – Bili su u automobili i kada su pokušali da pređu preko pruge, na njih je naletio voz. Iako je automobil bio skroz smrskan, njih dvoje su zadobili samo lakše povrede. Imali su neviđenu sreću. Dragana je sada po drugi put izbjegla smrt – pričaju poznanici supružnika.

Prema riječima izvora, ona je ispričala da je poslije tih njenih riječi Zoran dograbio nož iz kuhinje.

– Ni tada nisam prestala da ga provociram. Rekla sam mu: “Šta je, hoćeš da me ubodeš?” Tada je Zoranu pukao film i počeo je da me ubada – završila je svoje svjedočenje Dragana, zaprepastivši sve prisutne.

Uletio u policiju