Muškarac iz Hrvatske oženio kravu

Matičar je bio iznenađen kada je pred njega stao Davor i njegova četvoronožna vjerenica, ali nije imao izbora jer zakon ne govori ništa o ovakvim slučajevima, stoga je mladence upisao u knjigu vjenčanih i napravio zabilješku u stočnom listu.

Čitava Slavonija ovih dana bruji o skandalu koji se dogodio u Bošnjacima (Županja), pišu regionalni mediji. Razvedeni Davor Grgić (35) navodno je odlučio ponovo zagaziti u bračne vode, no ovaj put je pronašao saputnicu za koju je siguran da mu neće praviti probleme kao bivša supruga. Davor je organizirao vjenčanje, pozvao je užu rodbinu i samo najbliže prijatelje, jer u Slavoniji šira rodbina dolazi samo na prvo vjenčanje, ali nikome nije rekao šta ih očekuje.

Kad su se zvanice okupile ispred Davorove kuće očekivali su da će upoznati novu nevjestu. Davor ih nije razočarao, ali umjesto u limuzini, mlada je bila u okićenoj prikolici iza traktora. Davor je sjeo u traktor i poveo šokiranu svatovsku povorku prema sali za vjenčanje, prenosi Pobjeda.

– Kad sam prvi put uhvatio Biserku za grudi da je pomuzem osjetio sam nekakvu hemiju između nas. Ona se nije bunila, samo me pogledala svojim velikim očima i nastavila žvakati sijeno. U početku me je bilo strah susjeda što će reći za našu vezu, no onda sam shvatio da je krava za mene savršen životni partner. Njoj ne smeta kada dođem pijan ujutro, ne smeta joj kada se ne obrijem po tri dana, ne prigovara mi kad pijan vozim traktor, ona je jednostavno savršena životna saputnica za mene – objasnio je Davor još uvijek zbunjenim zvanicama ispred sale za vjenčanje.

– Proglašavam vas mužem i kravom – uzviknuo je matičar na opće oduševljenje okupljenih zvanica.

Matičar je bio šokiran, čak je pokušao istjerati mladence iz sale, no Davor je imao spreman odgovor. Priložio je Ustav, Kazneni i Porodični zakon i objasnio matičaru da nigdje ne piše da je zabranjeno sklapanje braka između muškarca i krave.

– Ako ministar Mornar može opravdati postavljanje Gospinog kipa u školi riječima da nigdje u zakonu ne piše da se to ne smije, zašto ne bih i ja iskoristio istu argumentaciju – objašnjava Davor.

ozenio-se-1

I zaista, matičar nigdje u zakonu nije pronašao niti jedan propis koji zabranjuje sklapanje ovakvog braka, a kako im je priziv savjesti izričito zabranjen, odlučio je obaviti ceremoniju i izdati vjenčani list.

Mladenci su se nakon obreda zaputili prema Davorovoj kući, gdje je bio spremno pravo svadbeno slavlje. Nakon nekoliko čašica domaće rakije, zvanice su zaboravile na činjenicu da mlada ima četiri noge i četiri dojke i prihvatili su je kao svoju. Biserka je bila oduševljena, čak joj nije smetalo što su za glavno jelo poslužili njenu majku, Davorovu punicu.
– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/142083/muskarac-iz-hrvatske-ozenio-kravu#sthash.9zcYYZcN.dpuf

Možda vam se svidi

Comments are closed.