Musemić izvršio prozivku pred nastavak sezone

Nakon pauze, šef stručnog štaba Mladosti, Husref Musemić izvršio je prozivku igrača pred nastavak sezone BHTelecom Premijer lige.

Na prozivci su se pojavila  četiri nova imena, a to su stoper Kubat Admir(1989) koji je došao iz kakanjskog Rudara a potpisao je na godinu dana. Anes Vazda(1997), koji je stigao iz omladinske škole FK Sarajevo, Amar Konjihodžić(1994) stigao iz Slavije a igra na poziciji zadnjeg veznog kao i Vazda. Bilbilovski Stefan(1991) je nastupao za Čukarički, Crvenu Zvezdu i Rad, a igra na pozicji napadača.

Evo kao što vidite, cijela Evropa je pod snijegom, ali to nas ne spriječava da treniramo. Sutra idemo u Visoko gdje ćemo trenirati sedam dana, zatim ćemo imati dan pauze pa putujemo u Makarsku. U Makarskoj bi trebali odigrati par pripremnih utakmica. Nakon Makarske završni dio priprema odradit ćemo u Antaliji, te poslije Antalije pronaći idealnog protivnika za generalnu utakmicu pred nastavak sezone”- kazao je šef stručnog štaba Mladosti, Husref Musemić.

Na prozivci su se pojavili:  Lalić, Abdulahović, Galić, Sušić, Gačan, Laštro, Brkić, Ramović, Isaković, Šišić, Kuzmanović, Maksimović, Musić, Rizvanović, Karahmet, Husić, Rondić, Hrelja, Mušija, Vazda, Bilbovski, Konjhodžić i Kubat.

(A.Kemal – Kakanj-X)

 

 

Možda vam se svidi

Leave A Reply