MUP: Javni red i mir narušen u 3 slučaja, dva lica zadobila lakše tjelesne povrede

Na području Kantona javni red i mir je narušen u 3 slučaja, kojom prilikom su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Visoko

U toku noći 07/08.05.2017. godine, u mjestu Dolovi, od strane nepoznatog lica izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf IV”, registarskih oznaka A94-K-051, vlasništvo lica H.A. iz Visokog. Od strane uviđajne ekipe je izvršen uviđaj, a daljnji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršenog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Visoko.

U toku noći 07/08.05.2017. godine, u mjestu Dahirovac, od strane nepoznatog lica izvršena je krađa registarskih tablica M37-E-596, sa putničkog motornog vozila marke “Golf II”, vlasništvo lica A.S. iz Visokog. Izvršen je uviđaj, dok su nastavljene  aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršenog krivičnog djela.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se jedanaest saobraćajnih nezgoda, u kojim su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Možda vam se svidi

Leave A Reply