Mrtav pet godina u stanu, ali ko je podizao penziju?

Priča o beživotnom tijelu devedesetogodišnjeg muškarca, koje je pronađeno prije dva dana u stanu u samom centru Beograda, postaje sve misterioznija.

Mirna zgradica smještena nadomak Kalemegdana, sa tek nekoliko spratova i desetak stanova, odjednom se našla u središtu pažnje, tokom jučerašnjeg dana okupirali su je policija i Hitna pomoć, a danas – novinari.

Reporteri “Blica” su se tokom današnjeg dana ponovo uputili put dorćolske višespratnice. Već na samom ulazu, na mjestu gdje se nalaze poštanski sandučići, bilo je vidljivo jedno koje je potpuno odudaralo od ostalih, pošto su u njemu na sve strane virili neplaćeni računi, reklame, obaveštenja.

Druge komšije tvrde da je možda prošlo i svih pet godina otkako su ga posljednji put sreli u zgradi.

Koliko znamo posljednjih godina živio je sam, nije imao djece, postao je usamljen i samotnjak nakon smrti svoje supruge. Imao je neku dalju rodbinu, sa kojom nije bio u posebno dobrim odnosima, rijetko su se čuli“, dodao je drugi komšija.

Stan u kojem je preminuli starac živio zapečaćen je od strane policije, koja je potvrdila informaciju da je u njemu pronađeno beživotno tijelo starijeg muškarca, ali ništa više od toga.

Komšije kažu i da je čovjek nakon što su ga posljednji put vidjeli, radio na pijaci, nakon smrti supruge, ali da mu to nije bilo primarno zanimanje.

Najmisterioznije u cijeloj priči, s obzirom da niko nema dilemu da se radi o prirodnoj smrti, svakako je činjenica da se, iako je čovek bio godinama mrtav, iz stana nije osjećao nikakav neprijatan miris, što je redovna pojava u sličnim slučajevima.

Nije bilo smrada, ni neprijatnih mirisa, nije bilo ni onih običnih problema, curenja vode iz stana. Sve je djelovalo normalno“, rekao je jedan od stanara koji je pozvao policiju kako bi im asistirali prilikom provjere instalacija.

Možda vam se svidi

Leave A Reply