Mourinho zgrozio nježniji spol: Urlao na lijepu fizioterapeutkinju

Bilo je to frustrirajuće poslijepodne za Josea Mourinha i njegove igrače, posebno za portugalskog stručnjaka koji je na kraju susreta u potpunosti izgubio živce. Chelsea je povukao kontranapad, Eden Hazard je završio na travnjaku, nakon čega je odmah na igralište utrčala liječnička služba predvođena lijepom Evom Carneiro.

Mourinho je počeo urlati za njom, jer je znao šta ulazak za ukazivanje pomoći znači za Chelsea. Svako ukazivanje pomoći iziskuje i privremeni izlazak igrača iz igre, a kako je Chelsea već od 53. minute imao igrača manje zbog isključenja Thibauta Courtoisa, to je značilo da će slobodni udarac izvesti sa svega devet igrača na travnjaku.

Mourinho je nakon susreta u razgovoru s novinarem priznao da je poludio na Evu Carneiro, a sve je prokomentirao ovako: “Nezavisno da li si fizioterapeut ili osoba koja se brine o opremi sportaša, moraš razumijeti igru”.

Mourinho je smatrao da je Carneiro trebala ostati stajati pored travnjaka i ne ulaziti u igru kako bi Chelsea imao 10 igrača u posljednjim sekundama utakmice. Bilo kako bilo Mourinho je izazvao zgražanje javnosti, naročito ženske populacije kod koje je inače vrlo popularan.

Comments are closed.