Mourinho: Begović nas je spašavao

Jose Mourinho priznao je da je već na samom startu okršaja Chelseaja kod Manchester Cityja znao da se njegovoj ekipi loše piše.

Agüero, Kompany i Fernandinho ‘razbili’ su blues 3:0 ostavivši aktualnog prvaka tek na jednom bodu nakon prve dvije utakmice. Chelsea je mogao teško stradati već u prvom poluvremenu jer je Agüero promašio nekoliko čistih prilika uključujući i onu na samom startu nakon proigravanja Silve.

“Kad je utakmica počela, a 10 sekundi kasnije Agüero vam je prošao braniče i došao pred Begovića, odmah znate da nije dobro. Nakon toga Begović je napravio dvije, tri obrane zbog te ranjivosti”, rekao je Mourinho prenosi goal i dodao:

“Razočaran sam. Cijeli tjedan pričamo o kretanjima, a onda Agüero potrči i pozicionira se i nakon deset sekundi je pred Begovićem. Bili smo defanzivno loši u prvom dijelu.”

Mourinho je prvi put u svojoj karijeri u Chelseaju zamijenio Johna Terryja.

“Mogu vam reći da nije plesao u svlačionici, ali i da nije loše reagirao. Napravio je što i svi ostali. Otuširao se, presvukao i vratio na klupu. Ne znam jeste li što upitali Beniteza, Villas-Boasa i Di Mattea, one koji Terryja nikad nisu koristili. Ja sam ga koristio svaku utakmicu, napravio ga kapetanom i vratio ga iz teške situacije u koju su ga stavili drugi treneri.” (Vijesti.ba)

Možda vam se svidi

Comments are closed.