Monstrum sa Novog Zelanda planirao ubistvo Merkel, Erdogana i Khana

Brenton Tarant (Tarrant) je opisao Angelu Merkel kao “majku svih antibijelih i antigermanskih stvari na svijetu”, optuživši je kako je “rasno očistila Evropu od Evropljana”.

Napadač iz Australije, Brenton Tarant, koji je preuzeo odgovornost za napade na džamije na Novom Zelandu, pozvao je u svom manifestu na ubistvo političara koji su ‘neprijatelji’ evropskih zemalja, a na vrhu liste je njemačka kancelarka Angela Merkel.

On je iznio listu “neprijatelja visokog ranga”, uključujući Merkel, turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana ( Recep Tayyip Erdogan) gradonačelnika Londona Sadika Kana (Khan).

Opisujući turskog predsjednika Erdoana, Tarant je naveo da je “vođa najveće islamske grupe unutar Evrope”, te da ga je potrebno ukloniti “da bi se eliminirao glavni neprijatelj Rusije i oslabio NATO”.
Govoreći o gradonačelniku Londona, on je rekao da je Kan “pakistanski muslimanski osvajač” jer “želi etnički da zamijeni britanski narod u Ujedinjenom Kraljevstvu”.

Prema njegovom manifestu, može se zaključiti da svoje ideje zasniva na ideologiji o supremaciji bijelaca, ali ujedno podržava i eko-fašizam. To je radikalna ideologija koja spaja fašizam i ekologiju, navode agencije, piše “Avaz“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply