Monstrum iz Novog Sada zvjerski tukao djevojku: Sramno se branio na sudu

Brutalni iskaz Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, koji se tereti da je zvjerski pretukao djevojku Ivanu Filipović (23), priznao da ju je tukao, ali negirao optužnicu

Lacković je svoju odbranu započeo detaljnom pričom kako je i kad počeo da se zabavlja sa oštećenom Ivanom. On je rekao da joj kobnog dana u martu prošle godine u iznajmljenom stanu u Novom Sadu nije nanio teške povrede, kako stoji u optužnici.

Ona se prodaje za pare

Počela je da histeriše, negirala je sve, a potom rekla da mu je u novembru sve vratila. Kako je spomenula novembar kao i on, srušio mi se cio svijet. Uzeo sam muhalicu i počeo da je udaram. Ona je uzela peglu i udarila me u grudi. Zgrabio sam peglu i počeo njome da je udaram, nisam znao da li je vruća. Nastavili smo da se guramo i ja sam je odgurnuo i ona je pala na radijator. Stao sam joj nogama na prste ruku, a ne kao što me tužilac tereti, da sam joj skakao nogama po leđima. Rekao sam joj da ne želim da je vidim i da napusti stan dok se ne vratim s posla. Žao mi što je do tog događaja došlo. Volio sam je. Bio sam povrijeđen i u tom trenutku reagovao sam kako nije trebalo. Imam majku i sestru, poštujem žene i nisam nasilnik – ispričao je svoju verziju Lacković.
Pekao je po vratu

Međutim, čitajući optužnicu, tužilac je rekla da je Đorđe djevojci nanio teške povrede – prijelom rebara, dva uboda nožem, opekotine trećeg stepena i drugo.

Tukao je u predjelu glave tabureom, probio joj plućnu maramicu, stavljao joj je nož pod grlom govoreći da će je ubiti. Gurnuo je na radijator, koji se od udarca otkačio, oborio je na stomak pa je skakao po njenim leđima, uključio je peglu, te je njom počeo da je peče po vratu, obje nadlaktice i lopatice, govorivši joj: „Kurvo, spavala si sa svima u Mitrovici“ – stoji, između ostalog, u optužnici..

Što se tiče drugarice Ljubice, koja je iz stana iznijela na rukama povrijeđenu Ivanu i odvela je u bolnicu, Lacković za nju nije imao lijepe riječi iako je ona najbolja Ivanina prijateljica.

Ljubica i ja se znamo od prije, zajedno smo igrali folklor. Kada se ona sa sestrom preselila u Novi Sad, često mi je pisala, nabacivala mi se i dolazila kod mene. To je djevojka lakog morala, koja koristi opojne droge, koje je i meni nudila. Ona, po meni, nije relevantan svjedok – kaže Đorđe Lacković, prenosi “Hayat“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply