Momak nije imao milosti tokom intimnog odnosa, djevojka pronađena mrtva u automobilu

0

Prije toga bila je na zabavi povodom Noći vještica u obližnjoj zgradi, koju je napustila s Majklom Gefnijem (Michael Gaffney, 21).

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Par je otišao u parkiran automobil u garaži, a tokom grubog se*sa došlo je do kompresije vrata, zbog čega je Gefni osumnjičen za ubistvo, saopštila je policija u Nju Džersiju.

Obdukcijom je utvrđeno da je Garsijina smrt prouzrokovana povredama nastalim pritiskom na vrat. U početku nije odmah bilo jasno je li za to kriv grub se*s.

Gefni je rekao policiji da su njih dvoje uzeli lijekove na recept i da su imali se*s u automobilu kada je ona izgubila svijest.

Dokumenti suda pokazuju da su se njih dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i razgovarali putem društvenih medija prije nego što su odlučili da prisustvuju burnoj zabavi za Noć vještica u petak uvečer.

U neko doba rano u subotu njih dvoje su napustili zabavu na 14. spratu luksuznog stambenog kompleksa i nastavili da se “druže” u automobilu žrtve na parkingu, kaže se u sudskim dokumentima.

Dok su imali se*s na zadnjem sjedištu, Gefni je ugušio Garsiju. Kada se djevojka onesvijestila, Gefni je pozvao prijatelja u pomoć.

– Udavio sam je, željela je da je gušim – navodno je Gefni rekao prijatelju.

Zvaničnici su rekli da se Garsija, čiji je nivo alkohola u krvi bio tri puta viši od zakonske granice, nalazila na zadnjem sjedištu svog automobila s Gefnijem u vrijeme njene smrti.

“New York Post” piše da je otvoren nalog na “GoFundMe” – koji je ubrzo ugašen – u korist osumnjičenog Gefnija.

Kampanja za prikupljanje sredstava nastojala je da prikupi 20.000 dolara (18.079 eura) kako bi se iskoristila za “pošteno predstavljanje” 21-godišnjeg osumnjičenog Gefnija.

– Sakupljamo novac kako bi Majkl dobio pošteno predstavljanje u svijetu u kojem su mediji u stanju da ispričaju bilo šta što bi odgovaralo njihovoj agendi – pisalo je na stranici koju je pokrenula sestra osumnjičenog Samanta Gefni (Samantha).

Stranica, koja je do nedjelje uvečer prikupila više od 6.000 dolara (5.423 eura), odjednom je ugašena u utorak, prenosi “Alo!“