Mladost počela s pripremama: Cilj je ulazak u Premijer ligu

Mladost iz Kaknja započela je pripreme za proljetni dio prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH, a treneru Nijazu Kapi na raspolaganje stavila su se i četiri nova igrača.

Dres trenutno trećeplasiranog tima prvoligaške karavane u narednom periodu nosit će i Mirza Rizvanović, Aladin Isaković, Idriz Džafić i mladi Almin Zukić koji je prošao omladinske selekcije FK Sarajevo.

Prije samog početka treninga igračima se obratio predsjednik kluba Edin Begovac, koji je istakao da lista pojačanja nije zaključena, te da su ambicije kluba ulazak u Premijer ligu BiH.

“Uspjeli smo zadržati kompletan igrački kadar i dovesti ciljana pojačanja. U toku su pregovori sa Rudarom i Čelikom oko razmjene igračkog kadra i vjerujem da ćemo u narednom periodu uspjeti dodatno pojačati tim i sa ostalim kandidatima ravnopravno konkurisati za ulazak u Premijer ligu”, kazao je Begovac.

Prozivci Mladosti prisustvovali su sljedeći igrači: Elbis Šabić, Ajdin Čelebić, Ibrahim Hrvat, Adnan Hrelja, Samir Kapo, Armin Alagić, Mersudin Čišija, Adnan Karzić, Mirza Musić, Faruk Gačan, Almir Hasanović, Amer Durmić, Dženis Huseinspahić, Aldin Šišić, Haris Dilaver, Emir Bajramović, Amar Prutina, Bajazid Delibašić, Edib Sikira, Mirza Rizvanović, Aladin Isaković, Idriz Džafić i Almin Zukić.

Možda vam se svidi

Comments are closed.