Mladost gostuje u Zvorniku

Dana 21.04.2016. godine u prostorijama FK Mladost održana je press konferencija povodom gostujuće utakmice BH Telecom Premijer lige između Drine i Mladosti. Novinarima su se obratili trener Ibro Rahimić te igrači Adnan Hadžić i Omer Musić.

Nakon pobjede protiv Olimpika atmosfera u ekipi jako je dobra, mislim da su igrači i moralno i psihološki spremni, tako da sam siguran da možemo napraviti dobar rezultat u Zvorniku, a taj dobar rezultat za mene je minimalno bod, a ja se nadam da možemo i slaviti i onda bi skoro 99 % bili sigurni da ostajemo u Premijer ligi“- kazao je trener Ibro Rahimić.

Pobjeda protiv Olimpika je prekretnica u ovoj sezoni, vratili smo se konačno na pravi kolosjek, nadam se da ćemo pobjedom u Zvorniku potvrditi ovu pobjedu protiv Olimpika“- dodao je Omer Musić.

Istakao bih značaj pobjede protiv Olimpika, bio je jedan veliki pritisak pred tu utakmicu koja je prelomila između nas i Olimpika, dodao bih da smo svi u ekipi vrijedno radili i trenirali u ovoj sedmici gdje sve bilo na visokom nivou, naravno ako ispoštujemo sve zadatke koje će nam trener zadati i uz malo sportske sreće mislim da pobjeda neće doći u pitanje“ – istakao je Adnan Hadžić, prvi golman Mladosti.

Možda vam se svidi

Leave A Reply