Mještani kroz suze pričaju o otetoj djevojčici: “SAMO SE MOLIM DA MONIKA IZDRŽI”

“Mogu da vam kažem da se uopšte ne bojim ove situacije, samo se svake noći molim da dragi bog sačuva Moniku, da joj podari zdravlje i snagu da izdrži sve ove teške dane, koji su pred njom i koje je provela”.

Manijak, koji je svoj jeziv nadimak dobio nakon nekoliko silovanja djevojčica i po bizarnoj maniji da svoje žrtve prvo ošiša, a potom siluje, prvo je Moniku držao u skrovištu u šumi kod Malče, a potom ju je odveo u selo Orešac u kuću svog prijatelja. Kada mu je srbijanska policija ušla u trag, monstrum se dao u bjeg, i prema do sada nađenim tragovima, djevojčicu svuda vodi sa sobom.

“Ja se uopšte ne bojim, pripremila sam kolac od dva metra. Ne bih ga ubila, ali kada bi ga vidjela ja bi ga tukla po rukama i nogama, i zvala policiju da ga vodi”, rekla je vidno uznemirena jedna mještanka ovog sela.

“Želim puno uspjeha toj djevojčici…”, rekla je kroz suze mještanka Orešca.

Srbijanska policija danas ponovo pretražuje cijelo selo Orešac, policajci ulaze u sve kuće, sva dvorišta i napuštene objekte i provjeravaju da li negdje ima novih tragova koji bi ukazali gdje je monstrum odveo dijete.

Možda vam se svidi

Leave A Reply