Mjesečni horoskop za vrijeme vladavine Ovna od 21. marta do 20. aprila 2019. (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao – Finansijska situacija je nestabilna. Uzdrmane su vam sve vrijednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca. Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretvarate u malu pobjedu kojom, ustvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Ulazak Sunca u vaš znak obećava primjetan priliv životne energije, bilo da se radi o duhovnom ili fizičkom nivou, pišu “Novosti“.

Ljubav – Odmah na početku ovog perioda, vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje. Položaji planeta ukazuju na veliki priliv inspiracije, jer vam je duša fokusirana na voljenu osobu. Otvara se prilika da s partnerom izgladite neke nesporazume, a to sve može da se odigra na beskrajno romantičan način što će biti inspirativno i ljudima koji su upućeni u vaš život. Neki Ovnovi će se, u ovom periodu, odlučiti na brak.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao – Skloni ste rizičnim potezima, naročito ukoliko miješate ljubav i posao. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtjevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na samom početku perioda, nagrada stiže već od kraja mjeseca kada će se finansijska situacija bitno popraviti.

Ljubav- Skoncentrisani ste na neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička osobina – beskrajni hedonizam. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu preraspodijelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno protumačiti, a zatim i povući poteze zbog kojih će vam kasnije biti žao.

Zdravlje – Skloni ste povredama.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao – Možete se osjetiti previše eksponirano, ali takav strah bi bio neosnovan. Čak i ako ste izloženi nekakvoj procjeni od strane drugih ljudi, to ne mora obavezno da znači i da ćete biti kritikovani. Period je povoljan za učenje nečeg novog što do sada niste radili, ali odmah uračunajte i neplanirane troškove vezane za to. Osim toga, ukoliko ste zbog posla vezani za saobraćaj i komunikaciju, budite sigurni da vam se smeše kazne i sanacije nekih šteta koje ste svojom nesmotrenošću izazvali.

Ljubav – Ovo polje vašeg života mora da pretrpi ozbiljnu analizu. Na neki način, primorani ste da racionalno sagledate sve okolnosti, iako ništa nije čisto i jasno. Naime, osjećate da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna, pa do kraja ovog perioda možete od svega i da odustanete.

Zdravlje – Čuvajte pluća.

RAK (22.6 – 22.7)

Posao – Krenulo vas je. Očekujte priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gdje ćete prije, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpunu fokusiranost. Rado biste se povukli na izvjesno vrijeme i predahnuli, ali to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem marta moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar nakratko, spojite posao i zadovoljstvo.

Ljubav – Izvor svih radosti, tokom ovog mjeseca, mogu biti vaš dom i ukućani. Stižu značajne promjene, bilo da se radi o novom članu porodice, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promjeni kojom vaša oaza mira dobija na kvantitetu. Nekima će ovaj period donijeti selidbu, ulazak u brak ili ljubavnu vezu s osobom koja može biti životna. Kako god, u ovom periodu vas očekuju velike promjene koje će biti izvor radosti, kako za vas tako i za vaše najbliže.

Zdravlje – Nesvjestica.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao – Svu energiju ulažete u posao. Pod velikim ste pritiskom, osjećate se ucjenjeno. Višak bijesa koji vas obuzima može da eskalira na potpuno pogrešnom mestu. Vodite računa, za vas je počeo period tokom koga najmanji nesporazum sa saradnicima može da preraste u ozbiljan sukob poslije čega nema povratka. Iako ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precijenite sopstvene sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju, na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalifikovani.

Ljubav – Misli su vam usmjerene na analiziranje nečeg što se desilo u prošlosti. Istovremeno, stičete nove uvide pa postajete svjesni svojih grešaka. Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili. Ogromna neodlučnost razvija u vama veliku tenziju koja prijeti da eksplodira ka nedužnim ljudima. Na kraju ćete se zapitati šta ste time dobili i da li vam je sve to trebalo.

Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

DJEVICA (23.8 – 22.9)

Posao – Problemi iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja marta nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga itekako osjećate. Srećna vijest je da je to prolazna faza, već od početka aprila stvari se pokreću s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rješenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja kakva niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite šta i kome pričate i nikoga ne kritikujte.

Ljubav – Početak ovog perioda je prilično neprijatan za vaš ljubavni život. Sve vrijeme je glavna tema nešto što nije do kraja izrečeno, bilo da se radi o vama ili partneru. Nekima će ovaj period donijeti bolna saznanja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem novih ljudi odlična je predispozicija za preljubu ili platonsku ljubav koja bi vas osvježila.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao – Okolnosti vas navode da intenzivnije razmislite o tome da li je za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospijeti u centar pažnje i najvjerovatnije ćete se jako ponositi svojom pozicijom. Kraj marta i početak aprila predstavlja period u kome mnogo svoje kreativne energije ulažete kako biste odgovorili na sve poslovne izazove koji će se postaviti pred vas. U okviru svega, predstoji vam jedna sasvim nova poslovna ponuda.

Ljubav – Svu svoju energiju trošite na posao pa za voljenu osobu ostaju mrvice slobodnog vremena koje, pak, ne koristite maksimalno. Iako ste u naletu dobre energije, zanemarujete da je vaš poslovni uspjeh samo vaša pobjeda i da partner očekuje onaj dio vašeg bića za koji misli da mu pripada. Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju, zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete moći da nadoknadite. Budite pažljivi.

Zdravlje – Prekontrolišite hormone.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao – Promjena na poslu. Ovo može da znači da ćete dobiti novog pretpostavljenog, ali i promjenu kompletnog ambijenta u kome radite. Poslije iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti retka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u ličnu pobjedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će biti trajnijeg karaktera.

Ljubav – Ne pravite razliku između ljubavi i strasti. Platonska veza koja se zasniva na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja može da se završi na skandalozan način. Da biste izbjegli neprijatnosti, izbjegavajte koketiranje bilo koje vrste, a naročito putem SMS poruka i na društvenim vezama, jer budite sigurni da će prije ili kasnije i najveće tajne isplivati na svjetlost dana.

Zdravlje – Glavobolja.

STRIJELAC (23.11 – 21.12)

Posao – Imate poriv da sve napustite i život iz korijena promijenite, ali svjesni ste posljedica takvih odluka pa na neki način sve ignorišete. Potiskivanje nezadovoljstava na poslovnom planu može prouzrokovati ozbiljne smetnje, naročito u odnosu sa saradnicima jer oni osjećaju da ste mentalno odsutni. Sve to zajedno može biti uzrok vaših ozbiljnih grešaka u radu, a to bi vam još više zakomplikovalo ionako neprijatnu situaciju na poslu. Ne gubite optimizam, sve je prolazno, pa i ova faza koja je praktično – zatišje pred buru.

Ljubav – Svu toplinu crpite iz porodičnog i ljubavnog gnjezda. Voljena osoba ima sluha za vaše potrebe. Početkom aprila ljubav dobija krila, iako ćete se istovremeno osjećati zarobljeno. U vašoj prirodi je potreba za slobodom, pa taj osjećaj ograničenosti može baciti malu senku na odnos s voljenom osobom. Kako god bilo, veza teži ka stabilizaciji, a to je nešto što vam je u ovom trenutku dragocijeno.

Zdravlje – Problemi s nogama.

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao – Ovih dana kao da ste previše slobodni s novcem, kao da kupujete ljude oko sebe. Budite oprezni pri kupovini, naročito do kraja marta, jer nije pravo vrijeme za trgovinu. Vrlo brzo će vam na naplatu doći to kratkotrajno finansijsko opuštanje, a tada će vas savladati panika. Ti strahovi dolaze zbog loših iskustava iz prošlosti, a srećna vijest je da se to što je nekada bilo, nikada više neće ponoviti. Naime, na pragu ste odličnog perioda kada ćete se osjećati oslobođeno, kao kada nekom skinu kamen s leđa.

Ljubav – Sva svoja nezadovoljstva koja ste potiskivali u prethodnom periodu, ovih dana imate priliku da iscjelite. Voljena osoba je direktno uticala na vaš sistem vrijednosti, narušila vam je samopouzdanje. Sada je prilika da ozbiljno porazgovarate i otvoreno saopštite šta vam je na duši. S obzirom na to da su vam povoljni aspekti na nebu, očekivan je povoljan ishod svega, ali samo ako budete direktni i iskreni.

Zdravlje – Problemi s kožom.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao – Muče vas nesporazumi vezani za finansije. Međutim, to nije ništa što bi trebalo toliko da naglašavate. Ovaj period je obilježen jednim dobrim aspektom koji, u vašem slučaju, predstavlja stabilizaciju na svim nivoima, pa i na novčanom. Ukoliko vaš posao ima bilo kakve veze s nekretninama onda su mogući veći problemi. Od kraja marta stiže značajniji finansijski priliv, ali i prilika da spojite posao sa zadovoljstvom. Pravo je vrijeme za kratko putovanje, produženi vikend ili zasluženi odmor.

Ljubav – Na pomolu je prava ljubavna romansa. Ukoliko ste u vezi, ovo je vrijeme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon škakljivog početka odnos može da preraste u nešto trajno. Potrebno je da s riječi pređete na djela i tako pokažete da ste u praksi bolji.

Zdravlje – Problemi s varenjem.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao – Intuitivno osjećate da vam se nešto sprema. Vaša ogromna senzibilnost bez greške detektuje vibracije koje vas plaše jer nagovještavaju promjene koje dolaze. Ipak, nije pravi trenutak da svoje utiske iznosite javno, morate razumijeti da drugi ljudi možda ne mogu da vide ono što je vama tako kristalno jasno. Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, vjerujući da je to pravedno. Budite oprezni i ne nasjedajte na tuđe manipulacije kako ne biste bili upleteni u nešto čega ćete se kasnije stidjeti.

Ljubav – Ovo je segment vašeg života u kome je sve nejasno i mutno. Bavite se temama koje se odnose na prošlost, ali nikako da pronađete zajedničko rješenje kojim biste stavili tačku na minule dane. Pozitivan pomak stiže krajem marta, ali i dalje vas prati misterija i nejasan odnos s partnerom. Koliko god da se trudite da stvari postavite iskreno i na pravo mjesto, neki detalji vam i dalje promiču.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar