Misteriozna žena u crnom: Niko ne zna ko je, a evo šta ona tvrdi…

Odjevena je u crno od glave do pete, nosi crnu torbu, povučena je i propješačila je već pola SAD-a.

Misteriozna žena u crnom ovih je dana počela privlačiti pažnju cijele Amerike nakon što je viđena u više saveznih država, a vjeruje se da je prehodala nevjerojatnih 850 kilometara od Ohija do Georgije, prenosi Jutarnji.hr.


Misteriozna žena u crnom: Niko ne zna ko je, a evo šta ona tvrdi…
Misteriozna žena u crnom: Niko ne zna ko je, a evo šta ona tvrdi…

Niko pojma nema zašto hoda, ali internetom se šire nagađanja da izasvega stoji religija. ‘Niko ne zna njenu priču. Ona ni sa kim ne želi razgovarati’, kaže Alexandria Schubert, koja je na tajnovitu ženu nabasala u Tennesseeju. Policija u toj saveznoj državi bila je zasuta pozivima građana pa su tajnovitu ženu pozvali na razgovor. Rekla im je da se zove Elizabeth Poles, da ima 56 godina te da je iz Mottsa u Alabami. Istovremeno je ustvrdila da je krenula u ‘biblijsku misiju’ da bi policajcima kasnije rekla kako je zapravo članica religijskog pokreta Islamska nacija. Povrh svega, kazala je da je zaposlena u Pentagonu, u što policajci nisu povjerovali.

Na YouTubeu se pojavila snimka na kojoj se na parkiralištu trgovačkog centra prepire s jednim muškarcem oko vjere, no nije sasvim jasno što želi poručiti svijetu. Misterij je poprimio tolike razmjere da je pokrenuta posebna stranica na Facebooku na kojoj agilni građani objavljuju fotografije i lokacije na kojoj su vidjeli ženu u crnom, koja i dalje hoda Amerikom.

woman_fb_685653S0

Možda vam se svidi

Comments are closed.