MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA: Naglo mu pozlilo, porodica sumnja da je otrovan

Podgoričanin Rajko Peruničić (21) preminuo je juče ujutru u Kliničkom centru u Podgorici, neposredno nakon što je iz spuškog zatvora doveden u tu medicinsku ustanovu.

Iz Uprave policije je nezvanično saopšteno da je Peruničić u 8.35 sati doveden u KCCG zbog pružanja medicinske pomoći. Ljekari su nešto kasnije konstatovali smrt Podgoričanina.

Iz UP su kazali da je o događaju odmah obaviješten tužilac koji je naložio obdukciju.

Prema saznanjima “Vijesti“, Peruničić je na izdržavanje kazne doveden dva dana prije nego je preminuo.

Pokojni Peruničić hapšen je prije tri godine zbog sumnje da je sa Slobodanom Kovačevićem zlostavljao dječaka romske nacionalnosti. Godinu kasnije, sa još dva tinejdžera hapšen je zbog maltretiranja profesorke jedne srednje škole u Podgorici.

“Sumnjamo da je otrovan”

Porodica preminulog Peruničića sumnja da nije u pitanju prirodna smrt niti samoubistvo, piše “Dan”. Otac preminulog rekao je za taj list da je, prema informacijama koje su oni dobili iz zdravstvene ustanove, njegov sin u Klinički centar Crne Gore doveden bez znakova života.

Sumnje u uzrok smrti ovog mladića iznijela je i njegova sestra Danijela, kao i brojna rodbina i prijatelji koji su sinoć čekali nalaz obducenta ispred Patologije KCCG, navodi “Dan”. List dodaje da porodica Peruničić zahtjeva od nadležnih da do kraja ispitaju uzrok smrti, kao i postupanje svih prema Rajku od momenta privođenja.

Porodica preminulog sumnja da je u pitanju prirodna smrt, jer je, kako kažu, Rajko bio izrazito jak i zdrav i zbog toga odbacuju svaku mogućnost da je sam izazvao trovanje. Otac mladića je rekao i da je njegov sin htio da izvrši samoubistvo da ne bi čekao da ga odvedu u zatvor.

Možda vam se svidi

Leave A Reply