-0.5 C
Kakanj
Utorak, 9 Marta, 2021

Misterija oko Jovana Veselinovića (18) sve veća: Telefon mu u noći nestanka postao dostupan, a onda ga je majka pozvala


Nakon toga, mobilni telefon je ponovo isključen. Ko je na kratko upalio mobilni telefon, za sada nije poznato.

Misterija nam je to što je njegov telefon bio ugašen u 4 sata te noći. Zvonio je do 4 sata ujutro, bio nedostupan poslije toga pa se onda aktivirao u 8 sata ujutru, ali samo na tren. Jovanova majka Milica je dobila poruku da je telefon ponovo dostupan ali istog trena kada je probala da pozove njegov broj on je opet bio nedostupan. Tako da nam je misterija oko toga, ne znamo da li je to bio on ili mu je neko ukrao telefon. To su sve samo pretpostavke, još nemamo ništa opipljivo“, kaže Nevena Kragić, modna dizajnerka i bliski prijatelj porodice nestalog mladića.

Ona kaže da su prijatelji porodice i Jovanovi drugovi pročešljali cijeli kraj u kojem je Jovan nestao i pregledali više sati video snimaka, ali da još uvijek nema nikakve potvrđene informacije gdje bi Jovan mogao biti.

Mi smo prošli pretpostavljenu rutu, od Bulevara Nemanjića do njegove kuće sa psom tragačem. Ništa nismo mogli da nađemo. Prošli smo više lokacija gdje bi se oni kretali sa njegovim drugarima koji su bili vrlo angažovani… Juče smo pregledali sate i sate video snimaka i sa autobuske stanice ne bi li našli neki video zapis, ali nema nikakvog traga. Svaka informacija čak i dobronamjerna nije potvrđena još nijednom. I ta informacija da je u Beogradu nije 100 posto potvrđena tako da mi upućujemo apel da svakako obrate pažnju ljudi iz Beograda, iz Mirijeva konkretno. Ne škodi, ko ima dobru volju“, kaže Kragićeva.

Ona kaže da je Jovanov nestanak sve začudio i iznenadio i da nisu nađeni nikakvi tragovi i u njegovoj elektronskoj komunikaciji koji bi nagovijestili tako nešto.

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju nestanka tinejdžera iz Niša.

Policija radi na slučaju, stvarno su agilni, predusretljivi“, dodaje ona, piše “Blic“.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO