“Mislio sam da je KORONA IZMIŠLJOTINA, ali sad ne znam da li ću PREŽIVJETI”: Vratio se sa ljetovanja u zemlju i kaje se samo ZBOG JEDNE STVARI

0

Kris Grejli (29) bio je na odmoru na Kanarskim ostrvima. U toku letovanja zarazio se kovidom-19. Iako je pripadao grupaciji koja je tvrdila da korona virus ne postoji, poslije teške kliničke slike i hospitalizacije oglasio se iz bolnice u kojoj se liječi.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Kako piše britanski “Dejli Mejl” Kris je mislio da je “nepobijediv”, ali sada sa maskom kiseonika na licu upozorava ljude širom svijeta.

“Morao sam da platim cenu. Nemam nikave hronične bolesti ili ranije zdravstvene probleme. Ne želim da niko napravi istu grešku kao ja. Trenutno sam na intezivnoj njezii čekam dalje liječenje. Ne znam da li ću preživjeti. Tako da želim da pošaljem ovu poruku – mislio sam da je korona sr**e, ali sad ne znam da li ću preživjeti. Kajem se što nisam slušao upozorenja. Molim vas vodite računa”, rekao je Kris u video-klipu.

Krisu je prije tri dana ustanovljeno akutna pneumonija. Kako je objasnio u toku ljetovanja osjetio je da izgubio čulo mirisa i ukusa, kao i da ga je oblivao hladan znoj, prenosi “Zena Blic“.

“Ne mogu da dišem, niti da hodam. Ja sam zombi”, rekao je Kris.